Golfbana på Bjärehalvön

UNIK RABATT TILL GOLFLIVETS MEDLEMMAR

Unikt erbjudande för Golflivets medlemmar! I höst får du 20% rabatt på Rivieras Golfpaket utvalda dagar. I paketet ingår övernattning, frukost, en tvårätters middag, poolhus, varma japanska utomhusbad och greenfee till Båstad GK, Bjäre GK, Åkagårdens GK eller Äppelgårdens GK.

Vill du komma i september? Boka Golfpaket Late Summer Sale och få 25% rabatt.

Vill du komma i oktober–december? Ange kod GOLFLIVET22 och få 20% rabatt utvalda dagar.

om erbjudandet

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • 2-rätters middag (förutom fredagar när steakhousebuffé serveras)
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee till Båstad GK, Bjäre GK, Åkagårdens GK eller Äppelgårdens GK

Vid hög beläggning kan ni tilldelas frukosttid och pooltid på plats.

Om erbjudandet

  • Som medlem i Golflivet får du 20% rabatt på ordinarie priser för Rivieras Golfpaket.
  • Gäller t.o.m. 31 december 2022.
  • Pris från 1 516 kr/person (ord. 1 895 kr/person)

Ange rabattkod: Golflivet22

Golf-ID

Namn och golf-ID för samtliga spelare skriver du in i meddelanderutan i bokningens sista steg, eller lämnar muntligt vid bokning över telefon.

Information om våra familjeveckor

Under höstlovet (v 42 och 44) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

om golfbanorna

Bjärehalvön – ett paradis för golf

Vi vågar påstå att Bjärehalvön är Nordens bästa destination för golf. Här hittar du bra banor av hög kvalitet och fantastiskt vackra omgivningar, i ett böljande landskap med utsikt över havet. Tack vare det milda klimatet kan du ofta spela året om. Hos oss bor ni i rymliga lägenhetssviter och njuter av god mat i restaurangen – gärna från närbelägna gårdar. Mellan golfrundorna kan ni hoppa i poolen, värma er i bastun och japanska pooler med utsikt över strand och natur.

Båstad GKs två banor är vackert belägna i kuperad terräng på Bjärehalvön.  Banornas höga klass och deras intressanta arkitektur kombinerat med utsikt över Laholmsbukten har gjort Båstad Golfklubb till en av favoriterna hos många svenska och utländska golfspelare. Klubben har 36 hål fördelat på två banor, Nya banan och Gamla banan. Båda är omväxlande och ställer krav på stor precision. Gamla Banan som är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana är en riktig klassiker.

Bjäre GKs 18-hålsbana har en tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till en av Sveriges bästa.

Åkagårdens GK är en kuperad parkbana med utsikt över det Skånska landskapet. En välskött bana, par 71, och anläggning med restaurang och övningsområde. Banan, som är en 18-hålsbana av landskapskaraktär, är kuperad och från ett flertal ställen har man en vidunderlig utsikt över Skälderviken. Banan är ca 5600 meter från gul tee och 4600 meter från röd.

Äppelgårdens GK är golfbanan mitt i en äppelodling. 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktärer. En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade vattenhinder och blommande äppellundar.

Vad vill du boka? >