Bildgalleri

Lämna kontoret och låt idéerna växa i en avslappnad miljö vid havet, med skogen som närmaste granne. På Hotel Riviera Strand hittar ni allt ni behöver för en aktiv, effektiv och rolig konferens.

Hit ska ni komma för lägets skull, miljöerna och den höga komforten. Under ett och samma tak ryms moderna mötesrum, smarta lägenhetssviter, en enastående lounge och restaurang med fantastisk mat.

Ni är omringade av strand, skog och klitter – en utmärkt arena för lagaktiviteter och sport. Centrala Båstad glittrar i andra ändan av sandstranden, en snabb cykeltur bort men på tillräckligt avstånd för att inte bli störda. Här är det ni som är kungar.

Säsongens konferensidéer

Vinter på Riviera

Vintern är återhämtningens tid här i Båstad. Det råder lugn och arbetsro, med gott om svängrum för att skapa er egen stämning, efter just era önskemål.

Passa gärna på och var utomhus och njut av den friska luften och vårt vintervackra landskap. På bara 20 minuters avstånd ligger Vallåsen, södra Sveriges alpina centrum som erbjuder snö och skidåkning även milda vintrar. Dessutom är flera av Bjärehalvöns golfbanor öppna för spel året runt.

Vi samarbetar med ett fantastiskt aktivitetsbolag som kan konsten att sätta fart på gruppen, bygga laganda, odla relationer och sätta guldkant på mötet. Här kommer några utvalda tips på vinterns höjdpunkter på Riviera Strand i Båstad.

Par med skidor på Vallåsen.

kontakta oss

Försäljningsansvarig regionalt

Andreas Andersson

+46 431 55 82 23
+46 70 508 19 82

E-post
LinkedIn

Försäljningsansvarig regionalt

Malin Anderud

+46-431 55 82 22
+46 702-30 60 33

E-post
LinkedIn

Försäljningsansvarig DK/int

Helle Fromberg-Hammarström

+46 431-55 82 81
+46 703-69 43 12

E-post
LinkedIn

Mötesrum

Mötesrum

På Riviera Strand erbjuder vi 10 lokaler för 2-150 personer. Är ni en grupp mellan 150-200 personer så förvandlar vi vår restaurang till ett fantastiskt mötesrum. Självklart med den teknik som behövs för ert arrangemang. Utöver det har vi stora härliga lounger som passar perfekt när man ska arbeta i grupp eller bara njuta av en fika eller fördrink.

Hyr hela hotell Riviera Strand för konferensen

Hyr hela hotellet


Är ni en grupp som består av minst 100 personer som bor i minst 100 rum så kan ni få lyxen av att ha hotellet helt för er själva! Profilera och pynta våra utrymmen med ert material för bästa effekt. Känn er som hemma fast borta!

Upplevelser

Aktiviteter för både kropp & knopp

Integrera aktiviteter med syftet med ert möte. Hitta en balans mellan natur och teknologi och få en upplevelse som bildar era gemensamma historier och stärker gruppkänslan och företagskulturen.
Vår samarbetspartner Spirit Event erbjuder ett brett urval av aktiviteter som de gärna berättar mer om. Inspireras och hitta kontaktuppgifter på www.spirit-event.com

Om tiden tryter har vi ett stort poolhus, biljardbord och fotbollsspel som kan locka fram tävlingsinstinkten hos nästan vem som helst.

Ett par cyklister på klippa som blickar ner.
En person i kajak som paddlar på havet med Båstad i bakgrunden.

Bara ni på hela hotellet

Hos oss kan ni få vara helt i fred. Vi har konferensrum för 350 personer, och sängplatser för 660. Och vi ordnar gärna kvällsunderhållning om ni vill.

Koppla av mellan varven

Lounge med mysig brasa. Varmt vatten i utomhusjacuzzin. Klassiska drinkar i baren. Hos oss finns goda möjligheter att slappna av och umgås med kollegor. Och samla krafter inför nästa mötespass.

Bardisk med blommor och glas
RIB-båt som konferensaktivitet i Båstad

Mat & dryck

Bjäregourmet, så klart

Belöna dina medarbetare med närodlade, kärleksfullt tillagade måltider. God mat är bra för kreativiteten och sammanhållningen, tror vi.

Öppettider

Restaurang Riviera

Frukost
Serveras alla dagar klockan 07.00-10.00

Lunch
Vi serverar lunch måndag till fredag mellan 11.30-14.00

Afternoon Tea
Lördagar klockan 12.00-15.00.

Kväll
Från kl 18.00. Köket stänger kl 22.00 men sitt gärna kvar!

Vad vill du boka? >