Väg ner till stranden i sommarväder

Information inför din ankomst

Vad kul att du snart ska komma till oss på Hotel Riviera Strand. Vi hoppas du kommer få en härlig vistelse och kommer göra allt vi kan för att förhöja den ytterligare. Till att börja med kommer här lite praktisk information inför din ankomst och tips på vad du kan uppleva när du är här.

Anländ med stil

Kommer du med bil? Då kan du förboka parkering, för att vara garanterad en plats i vårt garage. Utomhus finns ett begränsat antal kostnadsfria platser, samt 14 laddplatser. Ta med egen sladd och betala via appen Mobill Parking.

Vi bygger utepooler

Just nu pågår poolbygge på hotellets innergård. Det blir en stor utomhuspool omsluten av en pergola med bar och sköna sittplatser, samt en barnpool för våra yngsta gäster. Klart för premiärdopp den 1 juni 2024! 💦

Poolhuset är öppet som vanligt under byggtiden, förutom 15 januari–2 februari 2024.

God morgon

”Ät frukost som en kung”, brukar man säga. Och vad passar väl bättre då än en härlig frukostbuffé? Frukosten serveras i Restaurang Riviera 07.00–10.00.  Vill du ha lugn och ro är det bra att komma tidigt, före 09.00.

Vippa din vistelse

Vill du ha något gott som väntar på rummet när ni checkar in, eller något extra till din middag? Boka i förväg så ordnar vi allt.

Bli en toffelhjälte

Visste du att vi på Hotel Riviera Strand slänger 4 ton tofflor varje år? För att minska belastningen på miljön i enlighet med Svanens kriterier, erbjuder vi från den 1 juni 2023 inte längre engångstofflor på hotellrummet.

Ta med dina egna tofflor, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse.

Poolhus med utsikt över strand och hav

Plums i poolen

Du som har bokat ett paket med badentré har fri entré under badets öppettider. Övriga gäster kan lösa poolentré i mån av plats efter 18.00 och på förmiddagen 08.00–10.00.

Aktiviteter på hotellet

Piska pappa i pingis, spöa syrran i svanhopp och bräck brorsan i biljard! Här finns gott om plats för sport och aktivitet, både inne och ute, där hela familjen kan vara med.

Äventyr och utflykter

Direkt utan hotellet har du Sveriges längsta sandstrand, fiske, en MTB-led och skogsstigar. En promenad iväg finns lekplatser och en kort bit med bilen väntar ännu större äventyr!

Hyr cyklar

Via Bjäre Cykel kan du hyra cyklar som levereras till hotellet. Det finns också ett antal cyklar att hyra på plats på hotellet, i mån av tillgång (kan ej förbokas).

Gym på Riviera

Gym & träning

Du har fri entré till vårt välutrustade gym som är öppet dygnet runt. Utanför i Malenskogen slingrar sig ett skönt motionsspår och här finns en aktivitetsrunda för alla åldrar.

Wifi

Du har gratis WiFi på hotellet under din vistelse.

Logga in med:
NätverksId: RS-Guest
Lösenord: internet

Taxi

Ibland är väntetiden på taxi lång.
Vårt tips: boka i god tid!

Tel Sverige Taxi:
+46 431-369666

Hitta hit

Alla vägar bär till Riviera! Vill du komma rätt direkt, svänger du av E6:an vid avfart Båstad och följer vägen in mot Båstad. Direkt efter NP-Nilsson, sväng höger in på Rivieravägen och kör hela vägen ner till havet.

Gå med i nya GRAM Social Club

Gillar du oss och kommer gärna tillbaka? Nu är den nya versionen av lojalitetsprogrammet GRAM Social Club här. Med det nya programmet får du som gäst ännu bättre förmåner på hotellen inom GRAM Group: Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell.

Vad vill du boka? >