Lunchbuffé serveras måndag–fredag 11.30–14.00, lördag–söndag 12.00–14.30.
Pris vardagar: vuxen 190 kr, barn 120 kr.
Pris lördag–söndag: vuxen 245 kr, barn 155 kr.
I priset ingår varmrätt, bröd, smör, salladsbuffé, kaffe och kaka.
Lunchmeny v. 37
Måndag
Långa, citronrisotto, brynt smör, bakad spetskål, hasselnötter
Fläskschnitzel, råstekt potatis, örter, skysås, gröna ärtor
Tisdag
Kokosbakad lax, kokosris, broccoli, spenat, rostad kokos
Oxbringa, rostade rotfrukter, pepparrotssås, skånsk senap
Onsdag
Sejfilé, kokt bjärepotatis, musselsås, vaxbönor
Bakat kycklinglår, rostade rotfrukter, cidersky, blomkål
Torsdag
Koljafilé, kokt bjärepotatis, brynt smör, betor, kapris
Fläskkotlett, rostad potatis, cognacsås, svamp & bakad lök
Fredag
Fransk fisksoppa, potatis, morot, fänkål, räkor, aioli
Wallenbergare, potatispuré, skirat smör, rårörda lingon, ärtor
Lördag
Torsk, rotselleri och potatiskompott, smörsås med örter, brytbönor
Konfiterat anklår, rostad potatis, rödvinssås, ragu på belugalinser
Söndag
Gratinerade spättarulader, potatispuré, krämig tomatsås, parmesan
Soja- & sesammarinerat kycklinglår, chili, citrongräs, sockerärtor, jasminris, tzatanimajonnäs
Vegetariskt alternativ
Måndag/Torsdag
Tomatrisotto, Burrata, semitorkade tomater
Tisdag/Fredag/Söndag
Grönkålsbiff, betor, broccoli, grönkål, fetaost, rostade solrosfrön
Onsdag/Lördag
Bakad pumpa, getostcrème, svartris, blomkål, pumpakärnor
Lunchmeny v. 38
Måndag
Kolja med kokt Bjärepotatis, smörad sky på havskräfta, gulbetor, morot, dill
Stekt kycklingfilé med gnocchi, tomatsås, oliver, basilika och parmesan
Tisdag
Tom ka Pla, jasminris, kokos, koriander, lime
Stekt pluma, potatas bravas, Chimmi Churri, Pimentos padrons
Onsdag
Abonnerat
Torsdag
Abonnerat
Fredag
Stekt kummel, tapenadevänd potatis, tzatziki, fetaost, picklad rödlök
Nattbakad karré, kokt Bjärepotatis, gräddsås, brysselkål, pressgurka, gelé
Lördag
Stekt strömming, potatispuré, skirat smör, rårörda lingon
Flankstek, rostad klyftpotatis, grönpepparsås, vitlöksfrästa haricôts verts
Söndag
Laxpudding, potatis, gravad och rökt lax, brynt smör och crudité
Fläskfilé, potatisgratäng, fläsksky, broccoli, dragon
Vegetariskt alternativ
Måndag
Gnocchi, gremoulata, svamp, svartkål
Tisdag/Fredag/Söndag
Tom ka Pak med jasminris, Seitan, koriander, lime
Lördag
Citron- & vitlöksbakad portabello, linser, fetaostcrème
Lunchmenyn för nästa vecka publiceras senast torsdag.